UREĐENJE INTERIJERA

Kamen se oduvijek koristio za gradnju zbog svoje ljepote i trajnosti pa je tako i u uređenju interijera našao svoje mjesto. Zbog raznolikosti strukture i boje danas je jedan od najtraženijih materijala koji se najbolje uklapa u svaki prostor, bilo privatni ili poslovni. Kamen u interijeru doprinosi vizualnom dojmu i stilu uređenja, koji može biti moderan, minimalistički ili pak raskošan, stilski. Njegova kvaliteta i zahtjevna obrada jamče Vam dugotrajnost te savršeni sklad i estetiku u prostoru.

KUHINJSKE PLOČE

Kuhinjske radne ploče od granita imaju širok spektar prednosti te zato predstavljaju najkvalitetniji izbor. Mogu se izabrati u različitim, ali uvijek jedinstvenim i unikatnim bojama i nijansama. Osim što se odlikuju vrhunskom estetikom, izuzetno su čvrste i otporne te praktički neuništive. Vrlo se lako održavaju. Najčešće se izrađuju od 3 cm debljine sa izrezanim prostorom za ugradbene elemente (sudoper, štednjak....)

STEPENICE / PODOVI

Prirodni kamen najbolji je odabir za oblagnje stepeništa, bilo vanjskih protukliznih ili unutarnjih poliranih. Gazište je najčešće u dimenziji od 3cm debljine. Stepenice, kao i podne obloge od kamena, trajne su i estetski privlačne a nude kvalitetu koju ne može nadomjestiti niti jedan drugi materijal.

NADGROBNI SPOMENICI

Izrada nadgrobnih spomenika je specifična kategorija naše ponude. U mogućnosti ste birati oblik nadgrobne ploče, od onih jednostavnih i klasičnih do zahtjevnih i modernih kao i oblik i vrstu slova, kamenih vazi i slično.

KUPAONICE

Prirodni kamen je rado viđen kao zidna i podna obloga u kupaonicama, koji se savršeno uklapa sa kamenim pločama umivaonika. Kamen u kupaonicu unosi otmjenost i glamuroznost čak i kada se oblikuje u minimalističkom stilu.

UREĐENJE EKSTERIJERA

Prerada arhitektonskog kamena - u mogućnosti smo napraviti svaki proizvod iz kamena na objektima na kojima radimo kao što su fasade, stepenice, klupčice, skulpture, reljefe, memorijalni spomenici, stupovi raznih oblika i promjera, ograde, fontane te svu moguću ornamentiku od kamena.

Model Gril 2
KLESARSTVO ROKSANDIĆ

V. Mačeka 26
47 000 Karlovac
tel./fax. : 047 614 263
tel./fax. : 047 414 019

Branko 098 736 993
Daniel 095 8618 084